Pagina de start a forumului roeastbay.net
Înregistrare | Mesaje private | Autentificare

Incredibil!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului roeastbay.net -> Feedback
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
addy23

Data înscrierii: 23/Jun/2010

Mesaj  Trimis: Wed Jun 23, 2010 12:13 am    Titlul subiectului: Incredibil! Răspunde cu citat (quote)

Vreau niste explicatii pentru ceea ce am sa spun. Am dat o comanda de tricou printr-un coleg de clasa care trimite des comenzi reprezentatilor din Bucuresti. De data aceasta nu stiu ce s-a intamplat dar tricoul meu nu a ajuns nici acum cand este aproape luna Iulie. Trebuie sa va spun ca aceasta comanda a fost data in perioada de 20-30 aprilie. Este incredibil. Colegul meu imi spune ca vorbeste cu cel ce da comenzile din Bucuresti aproape zilnic, iar acesta ne duce cu zaharelu ca trebuie sa ajunga zilele astea, ca astazi sa spuna ca nu crede ca va mai ajunge acea comanda. Nu vreau sa aud ceva de genul ca primesc banii inapoi. Nu am asteptat 2 luni si ceva sa`mi iau banii inapoi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
top_digitall
Site Admin

Data înscrierii: 01/Jan/1970
Locație: Bucuresti

Mesaj  Trimis: Thu Jun 24, 2010 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi nu inteleg rostul acestei postari a ta..mai ales la sectiunea " Feedback" , si nu inteleg ce legatura are RoEastbay.net cu ceea ce ai patit tu. Daca ai comandat tricoul la noi posteaza la sectiunea plangeri si reclamati sau ia legatura personal cu minei. acest post va fi sters in curand.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului roeastbay.net -> Feedback Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum